Kamer van Koophandel

Iedere ondernemer moet zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Maar in het geval ven een Besloten Vennootschap moet er ook een verkorte versie van de jaarrekening worden gedeponeerd.

Als startende ondernemer kunt u tegen beperkte kosten seminars en workshops volgen bij de KvK in uw regio. Onderwerpen die zoal aan de orde komen zijn: ondernemingsplan, algemene voorwaarden en contracten, bedrijfsadministratie opzetten voor starters, belastingen voor starters, export, juridische zaken en marketing. Op de website van de Kamer van Koophandel vind u meer informatie.

De Kamer van Koophandel in uw regio organiseert ook regelmatig startersdagen voor startende ondernemers. Op deze dagen kunt u vrijblijvend kennismaken met adviseurs, accountants, maar bijvoorbeeld ook de belastingdienst. Dus wilt u zich op het ondernemerschap oriŽnteren, bezoek dan eens een startersdag.

Naast dit alles moet u facturen opstellen, maar ook een administratie opstarten en eventueel zelfs een loonadministratie gaan draaien.

In dit alles staan we u graag met raad en daad terzijde en willen u graag helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Bezoek de Kamer van Koophandel voor meer informatie.

Besparen op de bijtelling

Milieuvriendelijk autorijden is nu interessant. De keuze in milieuvriendelijk auto's met een bijtelling van 14% of 20% wordt steeds groter. Kijk voor meer informatie op

www.groenopweg.nl